ONZE WERKZAAMHEDEN

DAKWERKEN


Een dak in topvorm is uitermate belangrijk voor een gezond huis! Niet alleen beschermt het u tegen weer en wind en draagt het bij tot uw comfort, het is ook een van de  bepalende factoren voor de waarde van uw woning. Het type van de dakconstructie, de bouwstijl van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren wat betreft kleur en stijl zullen allemaal een rol spelen in de keuze van de materialen. Graag helpen wij onze klanten bij het maken van de juiste  keuze.

GEVELBEKLEDING


Het eerste wat je ziet als je bij een woning aankomt is de gevel uiteraard. Buiten een esthetische functie, beschermt de gevel de woning tegen vocht en koude. Een mooie gevel maakt het huis een stuk aantrekkelijker. Een gevelbekleding met hout geeft een natuurlijke en stijlvolle uitstraling terwijl een gevelbekleding met leien en vezelcementplaten zorgen voor een unieke en moderne toets. Kortom, wil je jouw gevel een nieuwe, frisse uitstraling geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

EIKENHOUTEN BIJGEBOUWEN EN CARPORTS


Ons dynamisch team breidt uw woning in schoonheid uit met een eiken bijgebouw. Dit unieke gebouw is helemaal in harmonie met jouw wensen en jouw leefomgeving. Bovendien is ieder bijgebouw maatwerk van de bovenste plank. Dit stimuleert onze creativiteit en resulteert in innovatieve oplossingen.

Wij maken van je project een uniek project! Van tuinhuis of carport tot houten bijgebouw of poolhouse.

RENOVATIES


Een dak bestaat uit verschillende onderdelen. Het ene onderdeel is al crucialer dan het andere, en het ene slijt al sneller dan het andere. Schort er iets aan je dak, dan zal je dus al deze verschillende onderdelen moeten analyseren en bepalen welke aan vernieuwing toe zijn.

Wij doen graag de technische analyse voor jou! Daaruit kunnen wij besluiten welke renovatiewerken nodig zijn om jouw dak weer in topconditie te krijgen!

NIEUWBOUW


Zorgen dat een nieuwe woning of gebouw voorzien wordt van het juiste dakbedekkingssysteem is een enorme verantwoordelijkheid. Bij nieuwbouw van daken komt veel kijken en wij helpen u graag verder bij het vinden van het optimale dakbedekkingssysteem.

Voor nieuwe hellende daken doen wij de volledige opbouw van het dak : timmerwerken, dakisolatie, dakbedekking, zinkwerken, dakgoten en afvoerpijpen.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR EEN GRATIS OFFERTE VOOR UW PROJECT